• ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΝΤΑΓΗ
Λουκουμάδες Με Ταλαγάνι \

Μερίδες: 3 άτομα
Χρόνος προετοιμασίας: 5'
Χρόνος ψησίματος: 5-10'
Δυσκολία: Μέτρια

Υλικά
  • Για τα λουκουμαδάκια
  • 120 γρ. γάλα
  • 3 αβγά
  • 120 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 400 γρ. τριμμένο Ταλαγάνι
  • 130 γρ. φέτα σπασμένη
  • 1/3 από ένα ματσάκι φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
  • αλάτι-πιπέρι
  • ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
  • Για τη σος πεπόνι
  • 1/2 μικρό πεπόνι σε κυβάκια
  • χυμό και ξύσμα από 1 λάιμ
  • 1/2 πορτοκάλι, το χυμό
  • 1/2 πιπεριά Φλωρίνης σε κυβάκια
  • 1/2 πράσινη πιπεριά σε κυβάκια
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλ. ελαιόλαδο
  • 4-5 κλωναράκια φρέσκο βασιλικό, ψιλοκομμένο
  • αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά της σος.

2. Σε ένα μέτριο κατσαρόλι, και όχι σε τηγάνι, βάζουμε λάδι ως τα 3/4, μπόλικο δηλαδή, και το βάζουμε να κάψει καλά.

3. Στο μεταξύ, ανακατεύουμε καλά σε μπολ τα υλικά για τους λουκουμάδες.

 Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο:  www.pirouni.gr

flag flag flag flag flag flag