• ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΝΤΑΓΗ
Ταλαγάνι σχάρας με μαρμελάδα τομάτας, λάδι δυόσμου και πιτούλες ολικής άλεσης \

Μερίδες: 2 άτομα
Χρόνος προετοιμασίας: 10'
Χρόνος ψησίματος: 25'
Δυσκολία: Μέτρια

Υλικά
  • 250 γρ. Ταλαγάνι κομμένο σε φέτες με πάχος 1εκατ.
  • 2 σφηνάκια ελαιόλαδο
  • 5 κλωναράκια δυόσμο ψιλοκομμένο
  • 1 μεγάλη τομάτα φρέσκια, που της έχουμε αφαιρέσει τα σπόρια
  • 2 κουταλιές της σούπας μαύρη ζάχαρη
  • 1 κουταλιά σούπας μηλόξιδο
  • 1 πίττα ολικής άλεσης
  • Λίγο ξερό κρεμμύδι
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση1. Ψήνουμε τις φέτες Ταλαγάνι και τις πιτούλες ολικής στη σχάρα μέχρι να ροδίσουν.Σερβίρουμε τοποθετώντας εναλλάξ μία φέτα ταλαγάνι με μία πιτούλα.Ραντίζουμε με το λάδι δυόσμου.Προσθέτουμε την μαρμελάδα τομάτας είτε στο πλάι του πιάτου είτε πάνω στο τυρί 

2. Για την μαρμελάδα:
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε την σάρκα της τομάτας με την ζάχαρη και το κρεμμύδι και τα σωτάρουμε με το μισό ελαιόλαδο. 

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: www.missbloom.gr

flag flag flag flag flag flag