• ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΝΤΑΓΗ
Μπουρεκάκι με Ταλαγάνι και λιαστή ντομάτα \

Μερίδες: 10 μπουρεκάκια
Χρόνος προετοιμασίας: 10-15'
Χρόνος ψησίματος: 20-25'
Δυσκολία: Μέτρια

Υλικά
  • 1 πακέτο έτοιμο φύλλο κουρού
  • 300 γρ. Ταλαγάνι, κομμένο σε πολύ μικρά κυβάκια
  • 100 γρ. λιαστή τομάτα σε ελαιόλαδο, πολύ ψιλοκομμένη
  • Πιπέρι
  • 2 κ.σ. δυόσμο ψιλοκομμένο
Εκτέλεση1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μας σε ένα μπολ και κόβουμε τα φύλλα κουρού σε ορθογώνια κομμάτια περίπου 10 x 8 εκατοστά.
2. Βάζουμε στην άκρη κάθε φύλλου 1 κ.γ. γέμιση και τα τυλίγουμε σε μικρά ρολάκια. Κλείνουμε καλά τις άκρες, τοποθετούμε σε ταψί και τα ψήνουμε στους 180°C, ώσπου να ροδίσουν.
3. Αν θέλουμε τα αλείφουμε με αυγό και τα πασπαλίζουμε με σουσάμι.
flag flag flag flag flag flag