• ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΝΤΑΓΗ
Ντάκος με κάπαρη, ελιές και φέτα Ήπειρος \

Μερίδες: 2 τεμάχια
Χρόνος προετοιμασίας:

Δυσκολία: Εύκολη

Υλικά
  • 300γρ. φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ 
  • 2 στρογγυλά κριθαρένια κουλούρια Κρήτης (κριθαροκουλούρες)
  • 1 ντομάτα μεγάλη και ώριμη
  • 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ξίδι βαλσαμικό
  • 1 κουταλιά της σούπας κάπαρη
  • μερικές ελιές
  • αλάτι, ρίγανη
Εκτέλεση1. Βρέχετε πολύ ελαφρά τις κριθαροκουλούρες και τις τοποθετείτε σε πιατέλα. Τοποθετείτε τη φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ σε μορφή τρίμμα.
2. Κόβετε μέσα σε ένα μπολ τη ντομάτα σε μικρά κυβάκια, προσθέτετε αλάτι, λίγη ρίγανη, 2 κουταλιές από το ελαιόλαδο, το βαλσαμικό ξίδι και ανακατεύετε πολύ καλά.
3. Μοιράζετε την ντομάτα πάνω από τις κριθαροκουλούρες και διακοσμείτε με κάπαρη κι ελιές.
4. Πασπαλίζετε με λίγη ρίγανη, περιχύνετε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και σερβίρετε αμέσως.
flag flag flag flag flag flag