Το ΗΠΕΙΡΟΣ Ελαφρύ είναι «ελαφρύ σε όλα του», μιας και έχει και χαμηλά λιπαρά και το χαμηλότερο αλάτι, διατηρώντας συγχρόνως την αγαπημένη γεύση ΗΠΕΙΡΟΣ.Το Ήπειρος ελαφρύ είναι λευκό τυροκομικό προϊόν σε άλμη. Παρασκευάζεται από 100% ελληνικό, μερικώς αποβουτυρωμένο φρέσκο γάλα. Το Ήπειρος Ελαφρύ έχει μόλις 12% λιπαρά. Είναι προϊόν που έρχεται να συμπληρώσει την επιτυχημένη γκάμα των προϊόντων ΗΠΕΙΡΟΣ, και παράλληλα να καλύψει την τάση των σύγχρονων καταναλωτών για λευκό τυρί με χαμηλά λιπαρά. Είναι το πλέον κατάλληλο τυρί για όσους επιζητούν ένα προϊόν  που διατηρεί όλη τη γεύση της γνωστής μας παραδοσιακής φέτας, χωρίς όμως τα λιπαρά. Το Ήπειρος Ελαφρύ περιέχει μόνο 56 θερμίδες και 3,6γρ λιπαρά ανά 30γρ (μερίδα) προϊόντος, ενώ είναι πλούσιο πρωτεΐνες, ασβέστιο και βιταμίνες. Είναι ιδανικό για ελληνικές σαλάτες, λαδερά, όσπρια, πίτες κλπ.

ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΑΦΡΥ

Ελαφρύ σε όλα, ΗΠΕΙΡΟΣ στη γεύση!

Το Ήπειρος Ελαφρύ από το 2008 μέχρι σήμερα έχει λάβει 4 διακρίσεις συμμετέχοντας σε διεθνείς και εθνικούς διαγωνισμούς. Το 2008 συμμετείχε στο Nantwich -“International Cheese Show” στη Μ. Βρετανία. Είναι το μεγαλύτερο διεθνές φεστιβάλ τυριών του κόσμου με συμμετοχή 30 χωρών και με περισσότερα από 3.000 διαγωνιζόμενα τυροκομικά προϊόντα. Το Ήπειρος Ελαφρύ διακρίθηκε με το “Βραβείο Κορυφαίας Προτίμησης Γεύσης” στην κατηγορία των special τυριών, ενώ το 2010 στο ίδιο διαγωνισμό έλαβε το Χάλκινο βραβείο στην κατηγορία των λευκών τυριών με χαμηλά λιπαρά. Τα τελευταία δύο χρόνια έχει λάβει ακόμη δύο πολύ σημαντικές διαδοχικές διακρίσεις από τον ανεξάρτητο διεθνή οργανισμό iTQi.

Ένα 100% ελληνικό προϊόν, με την εγγύηση ποιότητας της μάρκας ΗΠΕΙΡΟΣ.

Το ΗΠΕΙΡΟΣ Ελαφρύ είναι «ελαφρύ σε όλα του», μιας και έχει και χαμηλά λιπαρά και το χαμηλότερο αλάτι, διατηρώντας συγχρόνως την αγαπημένη γεύση ΗΠΕΙΡΟΣΤο Ήπειρος Ελαφρύ έχει μόνο 12% λιπαρά.
Παράγεται από 100% ελληνικό αιγοπρόβειο γάλα. Η μείωση των λιπαρών στο Ήπειρος Ελαφρύ γίνεται αφαιρώντας την «κρέμα» (λιπαρά) από το γάλα. Έτσι, στο τέλος, μένει η γνωστή γεύση της φέτας Ήπειρος, αλλά με χαμηλά λιπαρά (περίπου τα μισά λιπαρά της φέτας).Το Ήπειρος Ελαφρύ απευθύνεται σε όλους τους σύγχρονους καταναλωτές που θέλουν να προσλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα & σημαντικά στοιχεία που προσφέρει η φέτα, με αισθητά όμως λιγότερα λιπαρά.

 

  Ανά 100g Ανά μερίδα 30g
Ενέργεια
182,6kcal/767kJ
54,8kcal/230kJ
Λίπος
12g
3.6g
εκ των οποιών κορεσμένα
7g
2,1g
Υδατάνθρακες
0g
0g
εκ των οποίων σάκχαρα
0g
0g
Πρωτεΐνη
19g
5,7g
Αλάτι
1.85g
0,6g
ΕΙΔΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΒΑΡΟΣ ΤMX./ΚΙΒ. ΚΙΒ./ΠΑΛΕΤΑ
Ελαφρύ Δοχείο (Ε.Ζ)*
≈14Kg
1
45
Ελαφρύ σε Άλμη σε τεμάχια
900g
8
44
Ελαφρύ σε Άλμη
400g
18
50
Ελαφρύ συσκ. σε κενό αέρος
200g
12
285
*Επι Ζυγίω – Προϊόν μη Σταθερού Βάρους
Τα βραβεία του Ελαφρύ
Βραβεία - Ελαφρύ
International Taste & Quality Institute

Βραβείο Ανώτατης Γεύσης2011

International Taste & Quality Institute

Βραβείο Ανώτατης Γεύσης 2010

International cheese awards

Χάλκινο Βραβείο 2010

Nantwich International Cheese Show

Βραβείο Κορυφαίας Προτίμησης Γεύσης2008

flag flag flag flag flag flag