Επιτυχής και αποδοτική η παρουσία της στην Sial Food 2014

H ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ για ακόμη μια φορά συμμετείχε στην διεθνή έκθεση τροφίμων με ιδιαίτερη επιτυχία.

Η Sial είναι μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις στον χώρο των τροφίμων. Φέτος,υποδέχθηκε περισσότερους από 155.000 επισκέπτες και φιλοξένησε 6.500 εκθέτες και 120 αποστολές από 104 χώρες, παρουσιάζοντας περισσότερα από 1700 καινοτομικά προϊόντα.
Η συνεχής συμμετοχή της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ σε διεθνείς εκθέσεις σηματοδοτεί την έμφαση της εταιρείας στις εξαγωγικές της δραστηριότητες και τη διαρκή βελτίωση του μεγέθους της προς αυτή την κατεύθυνση.
Η αύξηση των πωλήσεων των εξαγωγών το 2013 σε σχέση με το 2012 ήταν πάνω από 20%, αποδεικνύοντας την εξαγωγική δυναμική της εταιρείας.

Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων Ήπειρος εξάγεται και στις 5 ΗΠΕΙΡΟΥΣ σε πάνω από 20 χώρες, με το ποσοστό συμμετοχής των εξαγωγών να είναι πάνω από το 15% του συνολικού της τζίρου.

Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ με συνεχείς επενδύσεις τα τελευταία χρόνια (40 εκατ. ευρώ), έχει καταφέρει να εκσυγχρονίσει στον μέγιστο βαθμό τις υποδομές της διαθέτοντας ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια στην Ελλάδα, έχοντας ως βασικό μέλημα την εξυπηρέτηση των αναγκών (ποιότητας και ποικιλίας) και των πιο απαιτητικών καταναλωτών της, στην παγκόσμια αγορά.
flag flag flag flag flag flag