Το νέο υπερσύγχρονο συσκευαστήριο της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ άρχισε να λειτουργεί το τελευταίο τρίμηνο του 2007, πληρώντας όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές για την υγιεινή και ασφάλεια των προϊόντων, που επεξεργάζεται. Για τη μέγιστη ασφάλεια και υγιεινή των τελικών προϊόντων οι χώροι είναι διαχωρισμένοι σε γκρι και λευκές ζώνες. Το συσκευαστήριο αποτελείται από ξεχωριστούς θαλάμους συσκευασίας ανά είδος προϊόντος, με ελεγχόμενη είσοδο του προσωπικού περνώντας από σταθμούς υγιεινής για την απολύμανση των χεριών και παπουτσιών.

  • Θάλαμος για την επεξεργασία των λευκών τυριών άλμης με αυτόματα κοπτικά μηχανήματα, συσκευαστικές γραμμές υπό κενό και γραμμές συσκευασίας σε πλαστικούς περιέκτες με αυτόματη πλήρωση άλμης και σφράγιση με φιλμ εξασφαλίζοντας την υγιεινή του τελικού προϊόντος.

  • Θάλαμος για την επεξεργασία κίτρινων τυριών με αυτόματα μηχανήματα κοπής σε φέτες του τοστ και συσκευαστικές γραμμές σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα.

  • Θάλαμος για την επεξεργασία κίτρινων, σκληρών και ημίσκληρων τυριών με αυτόματη τριφτική μηχανή και συσκευασίας τριμμένων τυριών σε σακουλάκι τροποποιημένης ατμόσφαιρας. Και αυτόματη γραμμή κοπής και συσκευασίας τυριών σε μπαστούνι υπό κενό.

Στο συσκευαστήριο της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ πραγματοποιούνται καθημερινοί τακτικοί έλεγχοι των τελικών συσκευασιών και οι γραμμές συσκευασίας διαθέτουν αυτόματα συστήματα ζύγισης και απόρριψης καθώς και ανιχνευτές μετάλλων. Έτσι εξασφαλίζεται όχι μόνο η υγιεινή και η ασφάλεια των προϊόντων μας αλλά και η ποιότητα των τελικών έτοιμων συσκευασμένων προϊόντων.


Οι συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας μέσα σε όλους τους θαλάμους είναι ελεγχόμενοι και διαθέτουν σύστημα πλήρωσης φιλτραρισμένου αέρα EU 13 ώστε να επιτυγχάνεται υψηλότερη πίεση από τους εξωτερικούς χώρους και να δημιουργείται ασηπτικό περιβάλλον.

siskevasia

flag flag flag flag flag flag