Είναι καλύτερο να χρησιμοποιώ το Βούτυρο Ήπειρος Λιωμένο κατευθείαν βγάζοντας το από το ψυγείο;

Όταν πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε το Βούτυρο Ήπειρος Λιωμένο, είναι προτιμότερο να το αφήνουμε εκτός ψυγείου για αρκετή ώρα, έτσι ώστε να λιώσει μόνο του. Όταν όμως φτιάχνουμε κουραμπιέ, καλό είναι να χτυπάμε το βούτυρο παγωμένο μαζί με την άχνη.

Το Βούτυρο Ήπειρος Λιωμένο κάνει για όλα τα γλυκά ή μόνο για τα παραδοσιακά;

Το Βούτυρο Ήπειρος Λιωμένο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά γλυκά χωρίς να αφήνει κάποια οσμή. Αντιθέτως μάλιστα, σε πολλά γλυκά για να δώσουμε ωραίο άρωμα, μπορούμε να προσθέσουμε Βούτυρο Ήπειρος μαζί με το βούτυρο της συνταγής.

Επίσης, για να δώσουμε ωραία γεύση στα κέικ, τα αλείφουμε με ένα πινέλο με Βούτυρο Ήπειρος Λιωμένο όταν τα βγάζουμε από το φούρνο για να το απορροφήσουν καλύτερα. Συγχρόνως, δίνει υπέροχη γεύση όταν προστίθεται και σε ζύμες, όπως τσουρέκι, βασιλόπιτες, πίτες, γλυκά ψωμιά και μπριός.

flag flag flag flag flag flag